WERKEN  
       
  Advocatenkantoor te Amsterdam  
  Kantoorgebouw te Rotterdam
 
  Kantoorgebouw te Amsterdam  
  Kantoorgebouw te Delft
 
  Kantoorgebouw te Muiden  
  Prijsvraag: Tekenen voor de toekomst  
       
       
  3e Prijs: Tekenen voor de toekomst

De opdracht was een ontwerp te maken voor een ergonomisch verantwoorde werkplek voor de architect van de toekomst. De prijsvraag:'Tekenen voor de toekomst' werd uitgeschreven door 'Arboconvenant Architectenbureaus'.

Met het concept 'Ontwerp Je Eigen Werkplek' werd de 3e prijs gewonnen!

Nieuw kantoorconcept
'Ontwerp je eigen werkplek' (OJEW) is een nieuw kantoorconcept, waarin werknemers hun eigen werkplek zelf mogen inrichten. Vooral bij bedrijven met creatieve werknemers is dit dé oplossing om tot betere werkplekken te komen.

Niet één ideale werkplek
'Iedereen is anders, werkt anders en ervaart anders, daarom bestaat er niet één ideale werkplek!' Hoe kom je dan wel tot goede en gezonde werkplekken? Oplossing: Je laat de werknemer zijn eigen werkplek ontwerpen. Dat kan zo gaan: De werknemer maakt in zijn eerste werkweek een ontwerp voor zijn werkplek op een aangewezen plek (aantal m3). Dit plan presenteert hij ter goedkeuring aan de directie en kan vervolgens gerealiseerd worden. Dit ontwerpproces is niet alleen goed voor de werknemer, maar ook goed voor het hele bedrijf. Het imago van het bedrijf en de werknemer, collegiale samenwerkingen, bewustwording van het werkproces, duurzaamheid en discussies onderling zijn allemaal punten die naar aanleiding van 'Ontwerp je eigen werkplek' zullen passeren. Afgekort OJEW of Ojé Wat krijgen we nou…

Al met al kan het OJEW kantoorconcept ervoor zorgen dat iedereen plezieriger en beter werkt, met minder ziekteverzuim en betere resultaten.

LEES MEER (een algemeen artikel over de prijsvraag)
 
       

overzicht

maquette