WONEN  
       
  Aanbouw kerkje te Loenen  
  Aanbouw en interieuraanpassingen  
  Multifunctionele woonkamerkast  
  Badkamer met behang  
  Mooier uitzicht op dak  
  Low budget trappenhuis metamorfose  
  GangKistKast  
  Duurzaam wonen op water  
  Uitbreiding kerkje alternatieven  
  Seniorenwoningen te Naarden  
  Vrijstaande woning te Vinkeveen  
  Herinrichting appartement te Amsterdam  
  Uitbreiding woning te Amstelveen
 
  All-in-one-kast  
  Woonboerderij te Schiedam  
       
       
  Uitbreiding woning te Amstelveen

De opdrachtgever wenste meer ruimte en ruimtegevoel in de woonkamer van zijn woning, waarbij de tuin zoveel mogelijk behouden moest blijven. Het bestemmingsplan bood echter geen ruimte aan deze wens, maar in overleg met de gemeente mocht er uiteindelijk een halfronde ruimte van ongeveer 17 m2 aangebouwd worden. De ruimte was voorzien van een terras op het dak.

Er is voor een zinken gevel met horizontale felsbanen gekozen omdat dit mooi past bij het bestaande rode metselwerk en de omgeving. Ook zorgt de slankheid van dit geveltype ervoor dat er binnen meer ruimte overblijft dan bijvoorbeeld bij toepassing van een spouwmuur van metselwerk.

In een tweede fase wenste de opdrachtgever nog een verdieping extra op de aanbouw, zodat er een studeerkamer gecreŽerd kon worden, in plaats van het dakterras. Dit heeft de gemeente echter niet toegestaan.

Het plan is (nog) niet uitgevoerd.