WONEN  
       
  Aanbouw kerkje te Loenen  
  Aanbouw en interieuraanpassingen  
  Multifunctionele woonkamerkast  
  Badkamer met behang  
  Mooier uitzicht op dak  
  Low budget trappenhuis metamorfose  
  GangKistKast  
  Duurzaam wonen op water  
  Uitbreiding kerkje alternatieven  
  Seniorenwoningen te Naarden  
  Vrijstaande woning te Vinkeveen  
  Herinrichting appartement te Amsterdam  
  Uitbreiding woning te Amstelveen
 
  All-in-one-kast  
  Woonboerderij te Schiedam  
       
       
  Interieurontwerp voor een appartement te Amsterdam

Een appartement uit de jaren '50 van ongeveer 140 m2 moest geheel verbouwd worden. De nieuwe bewoner had geheel andere wensen dan de vorige bewoner, dus het werd een grondige verbouwing. SA DESIGN heeft een sfeer gecreëeerd waarin de nieuwe bewoner zich met zijn meubels en kunstwerken goed voelt.

Het ontwerp van SA DESIGN behelste de gehele inrichting, met daarbij speciale ontwerpen voor de vaste inrichtingselementen zoals de 'Heerenkamerkast', de 'Vensterbankbank' en een open haard. De persoonlijke smaak van de opdrachtgever is duidelijk zichtbaar in het ontwerp en de uitvoering. Het plan is gerealiseerd in 2005.

De 'Vensterbankbank' bestaat uit natuurstenen platen en warme oranje kussens, gesitueerd in de bestaande erker. Vensterbank en bank zijn één geworden.

De 'Heerenkamerkast' staat (uiteraard) in de Heerenkamer. In de kast is een wasbakje en verlichting geintegreerd, en verder is er plaats voor o.a. flessen wijn, wijnglazen, boeken en een beertender. De spiegel weerspiegelt de ramen aan de andere kant van de ruimte, wat een ruimtelijk effect geeft en meer licht.