WONEN  
       
  Aanbouw kerkje te Loenen  
  Aanbouw en interieuraanpassingen  
  Multifunctionele woonkamerkast  
  Badkamer met behang  
  Mooier uitzicht op dak  
  Low budget trappenhuis metamorfose  
  GangKistKast  
  Duurzaam wonen op water  
  Uitbreiding kerkje alternatieven  
  Seniorenwoningen te Naarden  
  Vrijstaande woning te Vinkeveen  
  Herinrichting appartement te Amsterdam  
  Uitbreiding woning te Amstelveen
 
  All-in-one-kast  
  Woonboerderij te Schiedam  
       
       
  Vrijstaande woning te Vinkeveen

SA DESIGN heeft diverse ontwerpen gemaakt voor een nieuwe ruime woning aan het water te Vinkeveen.

Het definitieve ontwerp is gemaakt op basis van de wensen van de opdrachtgever en passend bij de omgeving met behoud van doorzichten naar de plassen.

De horizontale lijnen die de veengronden karakteriseren komen terug in de horizontale lange ramen.
Maar ook in het interieur komen de lange lijnen en doorzichten terug, wat zich uit in de specifieke plaatsing van de binnenwanden en het gebruik van glazen deuren.

De woonkamer is gericht op het uitzicht op de plassen, met tussen de glazen schuifdeuren een open haard, voor 's avonds, als het water niet te zien is.

De woning is opgeleverd in april 2009.
 
       


gevel achterzijde

erker eetkamer


 

plattegrond begane grond