WAT doet SA DESIGN voor u?        
   
      Wilt u uw schoolgebouw, onderwijsinstelling of kantoorgebouw verbouwen, renoveren of laten inrichten, dan kunnen wij dit voor u (en samen met u) aanpakken.
Onze voorstellen zullen leiden tot gezonde inspirerende werk- en leeromgevingen.
De aanpassingen verdienen zich terug: de arbeidsproduktiviteit gaat omhoog en het aantal aanmeldingen van leerlingen of ambitieuze werknemers neemt toe.

Wij staan voor:
  • Minimale ruimtelijke ingrepen met een maximale impact
  • Ruimtes die ‘goed werken’ en waar men zich prettig voelt (form follows feeling)
  • Gezonde leer- en werkplekken (o.a. schone binnenlucht, goede daglichttoetreding, prettige akoestiek, gezonde bouwmaterialen)
  • Creatieve inpassingen van gebruiksvriendelijke en gezonde klimaatinstallaties
  • Duurzaamheid op maat (circulair of biobased bouwen, hergebruik, Cradle to Cradle, Turntoo, LEED, BREEAM, ‘WELL building’ of alleen energiezuinig)
  • Economisch beheer, onderhoud en gebruik in de toekomst
1 + 1 + 1 = 5
Samen bereik je meer. Bij elk project wordt daarom een projectteam voorgesteld dat past bij de wensen van de opdrachtgever. Binnen het team kunnen wij u de volgende expertises aanbieden: bouwkundig ontwerpen, interieurontwerpen, interieurstyling, constructief advies, bouwkostenraming, binnenklimaat advies, bouwhistorisch advies, groen advies en bouwbegeleiding. Ook zijn we bekend met diverse uitvoerende partijen, waaronder een aantal goede meubelmakers.
    Tandheelkundig Centrum Amsterdam Noord

Luifel Getronics

Netwerkkantoor Microsoft

All-in-one Kast
         
    'Form follows feeling'

   
      Niet ‘Form follows Function’, maar Form follows Feeling’. Want wat een gebouw succesvol maakt, hangt vooral af van het gevoel dat een gebouw ons geeft.

Aandacht dus voor de gevoelens die een gebouw bij mensen bewust of onbewust opwekt. Dit gevoel wordt beïnvloed door diverse factoren, zoals de sfeer die een ruimte uitstraalt en het functioneren van de indeling. Wat we ook voelen is hoe warm/koud of tochtig het is. En ook de reinheid van de lucht heeft zijn weerslag op ons gevoel. De mooiste binnenruimte geeft ons een slecht gevoel als bijvoorbeeld de binnenlucht onvoldoende zuurstof bevat. Dan kunnen we ons niet goed concentreren, krijgen last van hoofdpijn of allergieën. Bij oudere schoolgebouwen waar diverse verbouwingen hebben plaats gevonden is de binnenluchtkwaliteit vaak niet optimaal. Daarom zijn klimaatinstallaties in goede balans met de nieuwe inrichting van groot belang. Indien de inrichting met zorg wordt uitgekozen zal dit bijdragen aan een ‘good feeling’.

SA DESIGN helpt u graag met het aanpassen van een gebouw dat in alle opzichten voor goede ' feelings' zorgt.
   
       
    WIE runt SA DESIGN?     Zeppelinhangar

Gevel Tandheelkundig Centrum

Restaurant Getronics

Villa te Vinkeveen
           
      Ir. Sandra Risseeuw (1972) heeft SA DESIGN architectuur in 1998 opgericht.
Sindsdien werkt ze in samenwerking met andere deskundigen aan diverse projecten. De opdrachten bestaan met name uit het verbeteren, aanpassen en uitbreiden van bestaande gebouwen. Met veel enthousiasme geeft ze bestaande ruimtes een nieuwe look of ontwerpt ze meubelstukken tot in het detail.

Sandra Risseeuw is ingeschreven in het Architectenregister en BNA lid
(BNA = de branchevereniging voor Nederlandse architectenbureaus) .
Zie ook het linkedin profiel
   
         
         
    Contactgegevens SA DESIGN architectuur

   
         
      Cornelis Dopperkade 6-3
1077 KL  AMSTERDAM

Telefoon: + 31 (0)20 675 77 88
Mobiel: +31 (06) 534 569 44
E-mail: bouwenmet@sadesign.nl
Internet: www.sadesign.nl

Omdat sommige opdrachtgevers vaak drukbezet zijn, is SA DESIGN, indien noodzakelijk, ook bereikbaar buiten de reguliere werktijden..